Запечене курча в пряній скоринці

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 787.4

Складові

1

Вимийте апельсин щіткою, щоб позбутися воскового нальоту. Обсушіть та зніміть цедру дрібною теркою. Вижміть із апельсина сік.

2

Натріть курча апельсиновим соком зовні та зсередини. Дайте обсохнути та змастіть ще раз.

3

Змішайте всі прянощі, сіль, цукор та апельсинову цедру. Натріть половиною пряної суміші курча з усіх боків, у тому числі зсередини.

4

Розігрійте духовку до 160 °С. Застеліть форму для запікання трохи зім'ятим пергаментом. Покладіть курча грудкою вниз і поставте в нижню третину духовки на 40 хв.

5

Переверніть курча, посипте пряною сумішшю, що залишилася, збризкайте маслом. Поверніть у верхню третину духовки на 25 хв. Перед подачею дайте курча полежати на дошці під листом фольги 10 хв. – так він буде соковитішим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.