Запечене картопляне пюре з грибами

Харчова цінність

Порції 5


Кількість на порцію
Калорії 447.5

Складові

1

Очистіть картоплю, крупно наріжте, зваріть у киплячій підсоленій воді до абсолютної м'якості приблизно 30 хв.

2

Поки картопля вариться, розігрійте духовку до 200 ° С в режимі гриль або конвекція + гриль або просто верх-низ. Гриби протріть серветкою, видаліть ніжки, якщо вони тверді. Наріжте гриби невеликими шматочками.

3

Роздавіть, очистіть та подрібніть часник. Розігрійте сковороду без олії на середньосильному вогні. Покладіть гриби і обсмажуйте, помішуючи, до рум'яної скоринки.

4

Додайте до грибів вершкове масло та часник, обсмажуйте ще 1 хв. Посоліть, поперчіть, зніміть із вогню.

5

Натріть сулугуні на тертці. Нагрійте молоко/вершки з паприкою майже до кипіння. З картоплі злийте воду, влийте молоко/вершки, потовчіть у пюре, вмішайте сир.

6

Викладіть картопляне пюре у форму для запікання, зверху викладіть гриби разом з олією, в якій вони смажилися. Поставте у верхню третину духовки, запікайте 10 хв. Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.