Чахохбілі з томатною пастою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 422.9

Складові

1

Підготуйте інгредієнти для чахохбілі. Курячі стегенця вимийте і розрубайте кожен на 3-4 частини. У великій сковороді нагрійте 2 ст. л. рослинної олії. Обсмажте на ньому курку до рум'яної скоринки з усіх боків і викладіть на тарілку.

2

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Солодкий перець вимийте та розріжте на половинки. Видаліть насіння та перегородки. М'якоть перцю наріжте соломкою. Часник очистіть та порубайте.

3

У сковороді, де смажили курку для чахохбілі, додайте олію, що залишилася. Помішуючи, підрум'яньте на ньому цибулю з часником. Додайте солодкий перець. Смажте, помішуючи, 7 хвилин на середньому вогні.

4

Додайте в сковороду до овочів томатну пасту. Перемішайте. Додайте смажену курку та доведіть до кипіння. Влийте гарячу питну воду або бульйон так, щоб рідина повністю покрила курку з овочами. Знову доведіть до кипіння.

5

Петрушку та червоний базилік для чахохбілі вимийте та дрібно наріжте. Додайте в сковороду з куркою та овочами. Приправте хмелі-сунелі, гострим перцем, сіллю та меленим чорним перцем до смаку. Тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин.

6

Спробуйте соус чахохбілі та відрегулюйте кількість солі. Відразу подайте страву на стіл. На гарнір можна запропонувати відварений рис, картоплю або картопляне пюре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.