М’ясо по-французьки з курки в духовці

Складові

1

Почніть готувати м'ясо по-французьськи з куркою в духовці з підготовки філе. Ретельно промийте його під струменем холодної води. Обсушіть паперовими рушниками. Наріжте шматочками. Викладіть на дошку, накрийте їх харчовою плівкою та відбийте молоточком.

2

Зубчики часнику очистіть та пропустіть через прес. Курку перекладіть у миску, приправте сіллю, перцем, французькими травами, часником і перемішайте. Залишіть маринуватися на 2-3 години.

3

Цибулину очистіть і наріжте тонкими кружечками. Помідори вимийте, обсушіть рушником, очистіть і також наріжте кружечками. Сир натріть на великій тертці.

4

Деко змастіть олією. На дно викладіть кружечки цибулі, а потім на неї рівним шаром розподіліть куряче філе. Зверху – кружки томатів.

5

Для соусу з'єднайте майонез із тертим сиром, перемішайте. Акуратно ложкою розподіліть на куряче філе рівним тонким шаром. На м'ясі утвориться рум'яна скоринка.

6

Духовку заздалегідь нагрійте до 200°С. Поставте деко з куркою і випікайте близько 40 хвилин. Можна накрити форму фольгою, щоб краще пропеклося, а за 10 хвилин до закінчення приготування просто її зняти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.