Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 220.2
Складові
Для салату з грибами та плавленим сиром спочатку зваріть курячу грудку: філе промийте під холодною проточною водою, викладіть у каструлю та залийте водою. Доведіть до кипіння та варіть до готовності (протягом 20-25 хвилин). Остудіть.
Картоплю ретельно вимийте овочевою щіточкою. Викладіть у каструлю і відваріть до готовності ( 25 хвилин). Потім злийте воду, остудіть та очистіть.
У каструлю влийте холодну воду, викладіть яйця і доведіть до кипіння. Посоліть, щоб яйця не потріскалися. Варіть у киплячій воді близько 7-9 хвилин. Залийте холодною водою і дайте охолонути, очистіть.
Огірок промийте. Сир приберіть на 20 хвилин у морозилку. Філе курячої грудки, картоплю і чорнослив наріжте невеликими кубиками, яйця, сир та огірок – соломкою.
Гриби обітріть вологою серветкою, а потім наріжте пластинами. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте гриби 5 хвилин, приправте сіллю та перцем, дайте охолонути.
Викладіть салат шарами на велику плоску тарілку. Перший шар - чорнослив, потім - філе курячої грудки, картопля, смажені гриби, яйця та сир. Усі шари змащуйте тонким шаром майонезу.
Салат приберіть у холодильник на кілька годин, щоб він настоявся. Дістаньте. Викладіть зверху огірок, прикрасьте рубаною зеленню та подавайте на стіл.