Біла лазінья з індичкою та овочами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 1256

Складові

1

Розігрійте духовку до 170 ° С. Моркву очистіть і за допомогою ножа для чищення овочів наріжте довгими стрічками.

2

У сковороді розігрійте половину олії, обсмажте моркву на середньому вогні, 5 хв. Вийміть моркву на тарілку.

3

У ту ж сковороду покладіть фарш, збільшіть вогонь, смажте, розбиваючи грудки ложкою, до зміни кольору фаршу. Зніміть з вогню поперчіть, посоліть.

4

У сотейнику обсмажте в маслі, що залишилося, борошно, помішуючи, 3 хв. Зніміть із вогню, влийте молоко, перемішайте вінчиком до однорідності, поверніть на середній вогонь, варіть, помішуючи, 3-4 хв. Зніміть з вогню, налийте пів-половника у глибоку форму для випікання. У соус, що залишився, всипте половину тертої моцарели, перемішайте до розчинення.

5

Викладіть у форму на соус листи лазаньї в один шар, на них шар фаршу, шар моркви зі шпинатом і трохи соусу; потім знову листи лазаньї, фарш, морква зі шпинатом і соус - і так поки не закінчаться продукти. Останнім шаром повинні бути листи лазаньї, залиті всім соусом, що залишився.

6

Посипте лазанью тертою моцареллою, що залишилася, накрийте змащеною маслом фольгою і поставте в центр духовки на 30 хв.

7

Потім приберіть фольгу. Посипте лазанью тертим пармезаном і поверніть у духовку - поставте у верхню третину, щоб запеклася гарна скоринка. Подавайте гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.