Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 458.5
Складові
Розтопіть вершкове масло. Посоліть і поперчіть рибу з усіх боків, помажте вершковим маслом, дайте полежати 10-15 хв.
Потім викладіть рибу в ємність пароварки і готуйте на середньому пару 15-20 хвилин залежно від товщини філе.
Для тапенаду інжир, якщо він сухий, залийте окропом на 10 хв, потім обсушіть і дрібно наріжте. Роздавіть маслини ножем, видаліть кісточки, м'якоть дрібно порубайте разом із каперсами.
Якщо у базиліка жорсткі стебла, видаліть їх. Наріжте базилік якомога дрібніше. Роздавіть, очистіть та наріжте часник. Змішайте на дошці базилік та часник, подрібніть усе разом практично у пюре. Змішайте пюре з оливковою олією.
Змішайте маслини з каперсами, інжиром та заправкою з олії з базиліком та часником. Поперчіть.
Викладіть тапенад на тарілки. На тапенад викладіть рибу. Подавайте з часточкою лимона.