Чізкейк з вишнями

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 379.1

Складові

1

Якщо чізкейк з вишнями готуватимете зі свіжими ягодами, промийте їх під проточною водою, просушіть паперовими рушниками і переходьте відразу до кроку 2. Якщо з замороженими, розморозьте вишню і відкиньте на сито, щоб видалити надлишки соку. Потім висушіть вишню паперовими рушниками.

2

Замочіть желатин у 4 ст. л. питної води на 10 хв.

3

У сковороду з товстим дном всипте 1 ст. л. цукру, додайте 4 ст. л. ложки води та перемішайте. На слабкому вогні повністю розчиніть цукор.

4

Додати вишню та горілку. Готуйте, помішуючи, 2-3 хв. Зверніть увагу, що цей чізкейк із вишнями, якщо ви використовували горілку, не рекомендується давати дітям та людям, яким алкоголь протипоказаний. Він не встигне випаруватись і залишиться в десерті!

5

Сир, краще кімнатної температури, викладіть в миску і збийте віночком або міксером на мінімальних обертах, 5 хв.

6

Вершки збийте із 2 ст. л. цукру. Додайте до сиру і перемішайте до однорідності.

7

У невеликому сотейнику з товстим дном прогрійте желатин, помішуючи, до повного розчинення. Змішайте із сирною масою.

8

Прямокутну або квадратну глибоку форму для кексу формату приблизно А5 або зі стороною 25 см (або рамку) вистеліть харчовою плівкою та наповніть половиною підготовленої сирної маси.

9

Заберіть форму в холодильник на 30 хв. Маса має трохи затвердіти. Вийміть із холодильника і викладіть на неї вишню в один шар.

10

Зверху покладіть сирну масу, що залишилася, розрівняйте поверхню силіконовою лопаткою. Повторно заберіть форму в холодильник мінімум на 2 год.

11

Готовий чізкейк вийміть, тримаючись за вільні кінці харчової плівки. Зніміть її і покладіть на блюдо. Відразу подавайте, прикрасивши вишнею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.