Полуничний чізкейк

Харчова цінність

Порції 10


Кількість на порцію
Калорії 495.5

Складові

1

Приготуйте бісквітну основу полуничного чізкейку. Яйця збийте з 60 г цукру в пишну піну. Зверху просійте борошно з крохмалем та розпушувачем, перемішайте.

2

Форму діаметром 24-26 см вистеліть папером для випікання. Змастіть олією і злегка присипте борошном. Вилийте тісто в форму і випікайте близько 10 хвилин при 200°C. Основу чізкейку викладіть на решітку і дайте охолонути.

3

Приготуйте крем для чізкейка. Родзинки вимийте і перекладіть у ковшик. Залийте солодким білим вином, змішаним із ванільним сиропом і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння та варіть 30 секунд. Зніміть з вогню і дайте охолонути.

4

Желатин залийте холодною водою та залиште на 15 хвилин. Кремчіз збийте міксером з цукром, що залишився. Потім порціями, не припиняючи збивання, додайте вершки. В результаті повинна вийти повітряна маса однорідної консистенції.

5

Родзинки для чізкейка відкиньте на сито, рідину зберіть. Помістіть у неї віджатий желатин і помішуючи прогрійте на середньому вогні, щоб він розчинився. Дайте трохи охолонути і з'єднайте з сирною масою та родзинками.

6

Охолоджену основу полуничного чізкейка викладіть на дно роз'ємної форми. Краї бісквіту можна зрізати. На основу чізкейку викладіть сирний крем із желатином. Приберіть у холодильник на 1 годину.

7

Полуницю для чізкейку вимийте і добре обсушіть, розклавши на паперовому рушнику. Почистіть, видаляючи плодоніжки. Кожну ягоду наріжте тонкими скибочками.

8

Підготовлену полуницю красиво розкладіть по поверхні чізкейка. Десерт поставте в холодильник щонайменше на 4 години, а краще на ніч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.