Порції 6
Складові
Залийте окропом булгур, накрийте кришкою і залиште набухати на 20 хвилин.
Качан пекінської капусти розберіть на листя, виріжте грубу частину та тонко наріжте її.
Булгур змішайте з квасолею по-домашньому, за потреби приправте сіллю та перцем. Загорніть в листя пекінської капусти, формуючи невеликі голубці.
Цибулю дрібно наріжте і тушкуйте у глибокому сотейнику на рослинній олії до м'якості. Додайте нарізану пекінську капусту, перемішайте і готуйте на повільному вогні 3-5 хвилин. Додайте соус із базиліком, перемішайте і готуйте 2-3 хвилини.
Щільно викладіть голубці, залийте 1 склянкою окропу. Накрийте кришкою сотейник і готуйте голубці 20 хвилин. Подавайте, посипавши дрібно нарізаною петрушкою.