Хрумкі пиріжки з м’ясною начинкою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 555

Складові

1

Розігрійте духовку до 200 °С. Розтопіть вершкове масло.

2

Очистіть цибулю і дрібно наріжте. У перця чилі видаліть насіння, дрібно наріжте. Розігрійте в сковороді оливкову олію, обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте фарш та перець чилі та смажте на середньому вогні до готовності, 7–10 хв. Додайте пластівці чилі, коріандр і корицю, посоліть і поперчіть. Зніміть начинку з вогню та остудіть.

3

Відокремте листя петрушки і м'яти від стебел і дрібно наріжте. Додайте зелень в начинку, перемішайте.

4

Дістаньте тісто філо з упаковки та прикрийте вологим рушником. Покладіть на робочу поверхню один лист тіста і змастіть за допомогою пензлика розтопленим маслом.

5

Складіть лист вздовж, щоб вийшла смужка близько 10 см завширшки. Злегка змастіть верхній край смужки розтопленим маслом.

6

Покладіть 1 ст. л. начинки на один кінець смужки, відступивши близько 3 см від краю, і загорніть край начинки. Тепер підніміть кут і зігніть по діагоналі, зробивши трикутник. Продовжуйте складати, підміняючи начинку, доки вся смужка не буде складена трикутним конвертом. При складанні закривайте всі дірочки. Таким чином, приготуйте всі пиріжки.

7

Викладіть пиріжки на деко і змастіть розтопленим маслом. Поставте в розігріту духовку і запікайте близько 10 хв до золотистого кольору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.