Заварне тісто для профітролей

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 349

Складові

1

У великому сотейнику нагрійте 1 склянку води, додайте сіль, цукор і нарізане вершкове масло.

2

Доведіть до кипіння, всипте відразу все просіяне борошно.

3

Швидко замішайте тісто дерев'яною лопаткою.

4

Зніміть з вогню, енергійно вимішайте, щоб не залишалося грудочок. Вимішуйте, поки тісто не відлипатиме від стінок.

5

Злегка остудіть тісто, вбийте яйця одне за одним.

6

Вимішуйте тісто ложкою після додавання кожного яйця до однорідності, перш ніж вбити наступне.

7

За допомогою кондитерського мішка або двома мокрими чайними ложками відсадіть на деко, застелене пергаментом, невеликі профітролі, залишаючи між ними по 2-4 см. Випікайте в розігрітій до 190 ° С духовці 15-20 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.