Сирний Наполеон

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 1004.9

Складові

Для тіста:
1

Приготуйте тісто для коржів Наполеона. Яйця збийте міксером із цукром та сіллю до отримання пишної маси однорідної консистенції. Кристаліки цукру повинні повністю розчинитись.

2

Сир протріть через часте сито і з'єднайте з яєчною масою. Соду насипте в маленьку мисочку, залийте лимонним соком або яблучним оцтом. Перемішайте і додайте до яєчно-сирної маси.

3

Борошно просійте. Всипте в приготовлену масу і ретельно вимісіть тісто для коржів Наполеона. Розділіть на 15 частин, складіть у велику миску. Верх затягніть харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 30 хвилин.

4

Для крему торта яйця збийте міксером із цукром. Додайте просіяне борошно. Знову збийте міксером до однорідної маси. Молоко доведіть до кипіння.

5

У кипляче молоко тонким струмком, помішуючи, влийте яєчну суміш. Варіть на маленькому вогні до загусання. Масу необхідно постійно помішувати, щоб вона не пригоріла.

6

Основі крему дайте повністю охолонути. Вершкове масло наріжте кубиками і залиште на 30 хвилин. Потім збийте міксером з вершковим сиром і порціями, збиваючи міксером на середній швидкості, введіть в охолоджену сирну масу.

7

Шматочки охолодженого тіста розкотіть у тонкі коржики діаметром 22 см і випікайте при 180 ° C до золотистого кольору (по 3-5 хвилин кожну). Коржам для сирного Наполеона дайте охолонути.

8

Коржі складіть один на одного, промазуючи кремом, залишивши верхній без покриття. Один-два можна розкрошити для прикраси. Не забудьте відкласти невелику частину крему!

9

Сирний Наполеон помістіть під невеликий прес і приберіть у холодильник на ніч. Перед подачею верх торта і боки покрийте кремом, що залишився і посипте крихтою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.