Індичка в сметані в духовці

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 212.1

Складові

1

Для цієї страви ми будемо використовувати філе грудки, але можете взяти філе стегна або курку. Індичку ретельно промийте та обсушіть паперовими рушниками. Потім наріжте середніми шматочками.

2

Для соусу з'єднайте в глибокій мисці сметану, гірчицю, соєвий соус і прованські трави. Приправте сіллю та свіжомеленим перцем до смаку. Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси.

3

Шматочки індички викладіть в глибоку миску або каструлю, залийте сметанним соусом і ще раз ретельно перемішайте ложкою. Соус повинен покривати м'ясо повністю.

4

Ємність накрийте харчовою плівкою або кришкою та приберіть у холодильник мінімум на 2 години або на ніч. Чим довше м'ясо маринуватиметься, тим м'якше і соковитіше вийде страва.

5

Підготуйте глибоку форму для випікання. Влийте на неї трохи рослинної олії і рівномірно розподіліть силіконовим пензликом. Викладіть філе індички разом із соусом.

6

Духовку заздалегідь нагрійте до 180°С. Запікайте індичку протягом 40 хвилин. У процесі приготування перемішайте м'ясо з соусом хоча б пару разів. Подавайте з улюбленим гарніром, свіжими овочами та сметанним соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.