Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 199.1
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b6aa051d.jpg)
Для приготування гуляшу з яловичини з томатною пастою яловичину вимийте та ретельно обсушіть паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу. М'ясо наріжте соломкою. Бажано, щоб усі шматочки були приблизно однакового розміру, щоб рагу поступово приготувалося.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bd3b6cf8.jpg)
Цибулину очистіть і наріжте кубиками. Моркву вимийте, очистіть, а потім натріть на тертці. З перцю виберіть насіння та плодоніжку, а м'якоть наріжте кубиками. Часник очистіть та пропустіть через прес.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b1465588.jpg)
У чавунній сковороді розігрійте олію, викладіть яловичину і обсмажте на сковороді з усіх боків до появи золотистої скоринки. Посипте прованськими травами, перцем та сіллю, перемішайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b072923d.jpg)
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b7c4e257.jpg)
М'ясо та овочі посипте борошном, перемішайте. Воно потрібне для того, щоб загуснути підливу. Його можна замінити картопляним чи кукурудзяним крохмалем. Влийте склянку води.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bebb2147.jpg)
Соус доведіть до кипіння, накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні 1 годину до м'якості м'яса. По мірі тушкування за потребою можна підлити ще води.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bd7ddf53.jpg)
За 5 хвилин до готовності додайте до рагу лавровий лист. Це зробить страву ароматнішою. А перед подачею на стіл вийміть листочок. Можна посипати рубаною зеленню.