Куряче філе з горошком та цукіні

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 498.3

Складові

1

Наріжте куряче філе тонкими смужками.

2

Цукіні або кабачки наріжте по діагоналі скибочками завтовшки 4-5 мм.

3

Розігрійте сковороду з оливковою олією на сильному вогні, покладіть куряче філе, горошок та цукіні. Додайте соус песто та накрийте сковороду кришкою. Готуйте, часто перемішуючи, 10 хв.

4

Зніміть кришку, перемішайте вміст сковороди, посоліть і поперчіть. Влийте вершки, знову накрийте кришкою сковороду, зменште вогонь і продовжуйте готувати ще 5 хв.

5

Зніміть блюдо з вогню, розкладіть по тарілках і відразу ж подавайте до столу зі шматочками хрусткого хліба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.