Nutrition Facts
Servings 4
- Amount Per Serving
- Calories 286.6
Складові
1

Наріжте капусту якомога тонше, потім порубайте. Посоліть, перемішайте та залиште на 10 хв. Потім відіжміть сік.
2

Очистіть моркву та часник. Натріть моркву на середній тертці. Натріть часник на дрібній тертці. Змішайте моркву, капусту, часник, сметану і пшоняну кашу.
3

Збийте яйце з жовтком та сіллю. Змішайте з овочевою масою.
4

Розігрійте духовку до 180 °С. Застеліть лист пергаментом. Змащуючи руки олією, формуйте невеликі котлетки і викладайте на підготовлене деко.
5

Обсмажені котлетки доведіть до готовності в духовці, приблизно 15 хв. Подавайте гарячими, зі сметаною.