Харчова цінність
- Кількість на порцію
- Калорії 327
Складові
1
У цвітної капусти видаліть нижню частину стебла, верхню тонко наріжте, розберіть головку на суцвіття. Відваріть цвітну капусту в слабко киплячій підсоленій воді, 10 хв. Відкиньте капусту на друшляк.
2
Очистіть цибулю, часник, імбир, наріжте дрібними кубиками. У глибокому сотейнику з товстим дном розігрійте масло, обсмажте цибулю, імбир, часник, 2 хв.
3
Додайте всі спеції, посоліть, поперчіть. Влийте вершки та 100 мл води, доведіть до кипіння, варіть 2 хв.
4
Злийте всю рідину з кукурудзи. Додайте кукурудзу і цвітну капусту в сотейник, доведіть до кипіння, готуйте на слабкому вогні, акуратно помішуючи, 10 хв. Подавайте каррі гарячим.