Сирна шаурма

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 649.3

Складові

1

Для салату тонко наріжте пекінську капусту. Моркву очистіть та натріть на великій тертці. Часник очистіть, натріть на дрібній тертці. Змішайте капусту, моркву та часник, заправте олією, сіллю та перцем.

2

Для соусу дуже дрібно наріжте зелень. Змішайте майонез та томатний соус із зеленню. За бажанням трохи посоліть і поперчіть.

3

Наріжте сир скибками товщиною 1,5 см, змастіть маслом і обсмажте на розігрітій сковороді до рум'яної скоринки з обох боків.

4

Викладіть лист лаваша, рівномірно змастіть всю поверхню соусом. На ближній до себе край викладіть чверть сиру, на нього чверть салату.

5

Загорніть у рулет, підгинаючи всередину відкриті бічні кінці. Обсмажте рулет у добре розігрітому грилі, бутербродниці або просто на сковороді (без олії), притискаючи зверху, з обох боків. Подавайте шаурму гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.