Харчова цінність
Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 436.5
Складові
Для подачі:
1
Залийте перлову крупу 1 л гарячої води та варіть на повільному вогні під кришкою 1 годину.
2
3
4
Цибулину наріжте дрібними кубиками. У ту ж сковорідку влийте рослинне масло, що залишилося, покладіть цибулю і обсмажте, 3 хв. Додайте моркву, огірки та томатну пасту. Готуйте 5 хв, помішуючи. Влийте огірковий розсіл і доведіть до кипіння. Перекладіть овочі зі сковорідки в каструлю. Додайте перлову крупу і м'ясо і готуйте під кришкою ще 5-7 хв.
5
Залишіть розсольник настоятися на 10 хв. Розлийте в тарілки та посипте дрібно нарізаним кропом.