Класичний розсольник з яловичиною

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 436.5

Складові

Для подачі:
1

Залийте перлову крупу 1 л гарячої води та варіть на повільному вогні під кришкою 1 годину.

2

Залийте яловичину 2,5 л холодної води та доведіть на сильному вогні до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімального, ретельно зніміть піну, додайте цибулину та корінь петрушки та варіть бульйон 1 годину. Покладіть у каструлю лавровий лист і перець, посоліть і варіть бульйон ще 40 хв.

3

Вийміть м'ясо з бульйону і наріжте невеликими шматочками. Бульйон процідіть у чисту каструлю. Розігрійте у сковорідці 2 ст. л. рослинної олії та обсмажте нарізану брусками картоплю до золотистого кольору, 10 хв. Перекладіть у каструлю з бульйоном і варіть 5 хв.

4

Цибулину наріжте дрібними кубиками. У ту ж сковорідку влийте рослинне масло, що залишилося, покладіть цибулю і обсмажте, 3 хв. Додайте моркву, огірки та томатну пасту. Готуйте 5 хв, помішуючи. Влийте огірковий розсіл і доведіть до кипіння. Перекладіть овочі зі сковорідки в каструлю. Додайте перлову крупу і м'ясо і готуйте під кришкою ще 5-7 хв.

5

Залишіть розсольник настоятися на 10 хв. Розлийте в тарілки та посипте дрібно нарізаним кропом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.