Порції 10
Складові
Підготуйте прянощі для маринаду шашлику. Насипте на суху холодну сковороду зіру та коріандр. Поставте на середній вогонь і смажте, помішуючи протягом 1,5-2 хв.

Зніміть сковороду із вогню. Зсипте насіння, що охололо, у ступку. Додайте сіль і розтовчіть в порошок. Приправте свіжомеленим чорним перцем і перемішайте.

Очистіть цибулю і наріжте тонкими кільцями. Свинину наріжте прямокутними шматочками розміром 5х3х3 см. Посипте сіллю зі спеціями. Увітріть їх у м'якоть.

Шматочки свинини вийміть із маринаду, прибираючи від цибулі. Нанизайте їх на шампури і обсмажте на підготовленому вугіллі до готовності, часто повертаючи, до готовності.

Поки готується свинина, підсмажте цибулю з маринаду на олії до золотисто-коричневого кольору, періодично помішуючи. Подайте її до шашлику разом із соусом на ваш вибір.