Крабові палички у клярі на сковороді

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 372.5

Складові

1

З'єднайте в мисці сметану та яйце, посоліть, приправте перцем і перемішайте вінчиком. Всипте 4 ст. л. борошна і знову перемішайте. Повинен вийти густий однорідний кляр, який добре обволікає крабові палички.

2

У глибокій сковорідці розігрійте олію. Обвалюйте крабові палички в 1 ст. л. муки, струсіть надлишки.

3

Вмочіть палички в кляр і викладіть в сковорідку. Смажте на середньо сильному вогні до золотистого кольору, приблизно по 1 хвз кожного боку.

4

Готові крабові палички у клярі викладайте на плоску тарілку, застелену паперовими рушниками для видалення надлишків олії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.