Харчова цінність
- Кількість на порцію
- Калорії 372.5
Складові
1

З'єднайте в мисці сметану та яйце, посоліть, приправте перцем і перемішайте вінчиком. Всипте 4 ст. л. борошна і знову перемішайте. Повинен вийти густий однорідний кляр, який добре обволікає крабові палички.
2

У глибокій сковорідці розігрійте олію. Обвалюйте крабові палички в 1 ст. л. муки, струсіть надлишки.
3

Вмочіть палички в кляр і викладіть в сковорідку. Смажте на середньо сильному вогні до золотистого кольору, приблизно по 1 хвз кожного боку.
4

Готові крабові палички у клярі викладайте на плоску тарілку, застелену паперовими рушниками для видалення надлишків олії.