Круасани з листкового тіста з вареним згущеним молоком

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 227.7

Складові

1

Листкове дріжджове тісто вийміть з морозилки і залиште при кімнатній температурі на 1 годину (або виконуйте інструкції на упаковці). Тісто має розморозитись.

2

Робочу поверхню посипте борошном. Викладіть тісто і розкотіть у пласт. Товщина має перевищувати 4 мм. Спеціальним ножем виріжте трикутники із тіста з основою близько 10 см.

3

На широку частину трикутника викладіть варене згущене молоко (близько 2 ч. л.). Загорніть рогалик, починаючи від широкої основи трикутника до вузької. Так сформуйте усі круасани.

4

Деко застеліть пергаментом, змащеним олією. Розподіліть на них заготовки із тіста. Не кладіть їх надто щільно один до одного – дріжджове тісто ще підніметься.

5

Жовток злегка збийте вилкою. Потім за допомогою кулінарного пензлика змастіть усі круасани. Накрийте рушником і залиште в теплому місці на 45 хвилин, щоб булочки піднялися.

6

Духовку нагрійте до 180°. Цукор змішайте із корицею. Круасани ще раз змастіть жовтком і посипте цукром із корицею. Випікайте протягом 20-30 хвилин до золотистого кольору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.