Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 791.5
Складові

Розігрійте духовку до 200 ° C. Застеліть форму для випічки. Курячі грудки обсушіть паперовими рушниками, посоліть, приправте перцем, змастіть оливковою олією та покладіть у форму. Запікайте на середньому рівні духовки протягом 30 хв.

У невеликому сотейнику змішайте бальзамічний соус, лимонний сік та мед. На середньому вогні доведіть до кипіння та остудіть. Дрібно наріжте листя базиліка. Наріжте кружечками помідор і моцареллу.

Вийміть курку з духовки, на кожне філе покладіть по 2-3 скибочки моцарелли та помідора. Збризніть оливковою олією і поверніть форму в духовку. Запікайте ще 10 хв. Сир повинен розплавитись, а помідор злегка обвуглитись.

Розкладіть курку на тарілки, полийте соусом і посипте базиліком.