Куряче філе з помідорами та сиром у духовці

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 791.5

Складові

1

Розігрійте духовку до 200 ° C. Застеліть форму для випічки. Курячі грудки обсушіть паперовими рушниками, посоліть, приправте перцем, змастіть оливковою олією та покладіть у форму. Запікайте на середньому рівні духовки протягом 30 хв.

2

У невеликому сотейнику змішайте бальзамічний соус, лимонний сік та мед. На середньому вогні доведіть до кипіння та остудіть. Дрібно наріжте листя базиліка. Наріжте кружечками помідор і моцареллу.

3

Вийміть курку з духовки, на кожне філе покладіть по 2-3 скибочки моцарелли та помідора. Збризніть оливковою олією і поверніть форму в духовку. Запікайте ще 10 хв. Сир повинен розплавитись, а помідор злегка обвуглитись.

4

Розкладіть курку на тарілки, полийте соусом і посипте базиліком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.