Курячі грудки на грилі в піті

Харчова цінність

Порції 4

Складові

1

Натріть курячі грудки сіллю, перцем та оливковою олією. Дайте полежати під плівкою, поки готується вугілля.

2

Розпаліть вугілля (вони повинні добре прогоріти і покритись білим попелом) або розігрійте гриль. Решітку прожаріть і змастіть маслом.

3

Викладіть курку на решітку, смажте по 1 хв. з кожного боку, перевернувши 2-3 рази. Викладіть на блюдо, накрийте фольгою, залиште на 5-10 хв.

4

Тонко нашинкуйте пекінську капусту, зелену цибулю та огірки, заправте майонезом із зірою та перцем. Наріжте курячі грудки скибочками.

5

Обсмажте піти над вугіллям до легкої рум'яної скоринки. Розріжте навпіл, розкрийте. Покладіть трохи салату, потім курку і знову салат. Замість майонезу можна взяти густий натуральний йогурт з оливковою олією та сумішшю перців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.