Курячі ніжки з картоплею в духовці

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 330.6

Складові

1

Підготуйте продукти за списком. Цибулю, моркву та часник почистіть. Курячі ніжки разом з очищеними овочами промийте під проточною водою, обсушіть.

2

Наріжте картоплю часточками на чотири частини, цибулю та моркву - невеликими шматочками. Складіть у глибоку миску. Додайте сіль, перець, олію трави та паприку, ретельно перемішайте. Перекладіть картоплю з овочами у невелику форму.

3

У цю ж миску покладіть курячі ніжки. Додайте до них майонез, томатний соус, соєвий соус, ложку олії, часник, сіль та перець за смаком. Перемішайте, м'ясо має бути добре змащене маринадом. Залишіть на 15 хв маринуватися.

4

Викладіть трохи замариновані курячі ніжки на картоплю і відправте форму в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50-60 хвилин. Якщо при проколюванні картопля м'яка, то курка готова теж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.