Курячі потрошки в сметанному соусі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 556.8

Складові

1

У великій каструлі закип'ятіть приблизно 2 л води, посоліть, покладіть шлуночки, варіть 20 хв. У сердечок видаліть судини та зайвий жир, додайте до шлуночків, варіть 20 хв. Покладіть лавровий лист, зніміть із вогню, дайте постояти 2–3 хв.

2

Поки потрошки варяться, очистіть цибулю і дуже дрібно наріжте. У каструлі з товстим дном або сотейнику нагрійте на середньому вогні масло, покладіть цибулю, обсмажуйте, помішуючи, 10 хв.

3

Процідіть 2 великі половники бульйону від потрошків (інший бульйон не знадобиться). Відкиньте потрошки на сито, трохи остудіть і наріжте невеликими шматочками.

4

Покладіть потрошки до смаженої цибулі, посоліть, поперчіть, посипте борошном. Обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв.

5

Зніміть з вогню, влийте бульйон, перемішайте, щоб не було грудочок. Поверніть на маленький вогонь, варіть, помішуючи, 5 хв.

6

Додайте сметану, ретельно перемішайте і прогрійте, не доводячи до кипіння. Подавайте дуже гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.