Курячий суп з вермішеллю та картоплею

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 325.5

Складові

1

У 3-х літровій каструлі закип'ятіть воду, в киплячу воду покладіть курячу грудку. Зніміть піну, зменшіть вогонь та варіть 30-40 хв. За 15 хв до готовності посоліть, додайте 2-3 розчавлені зубчики часнику. Відріжте у цибулі стебла, ретельно промийте і покладіть у бульйон.

2

Картоплю очистіть, наріжте невеликими кубиками. Часник, що залишився, і цибулю дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю та часник до світло-золотистого кольору.

3

Вийміть курку з бульйону, дайте трохи охолонути і наріжте невеликими шматочками. У бульйон додайте картоплю, коли суп закипить, додайте піджарку. Варіть до готовності картоплі, 10-15 хв. Посоліть і приправте перцем до смаку. Додайте вермішель, варіть ще 3-4 хв.

4

Зніміть суп з вогню і додайте дрібно нарізану зелену цибулю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.