Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 325.5
Складові
1
У 3-х літровій каструлі закип'ятіть воду, в киплячу воду покладіть курячу грудку. Зніміть піну, зменшіть вогонь та варіть 30-40 хв. За 15 хв до готовності посоліть, додайте 2-3 розчавлені зубчики часнику. Відріжте у цибулі стебла, ретельно промийте і покладіть у бульйон.
2
Картоплю очистіть, наріжте невеликими кубиками. Часник, що залишився, і цибулю дрібно наріжте. На сковороді розігрійте олію, обсмажте цибулю та часник до світло-золотистого кольору.
3
4
Зніміть суп з вогню і додайте дрібно нарізану зелену цибулю.