Ліниві млинці з м’ясом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 745.2

Складові

Для начинки:
1

Приготуйте тісто для лінивих млинців. Яйця збийте вінчиком із сіллю та цукром. Влийте холодне молоко та олію. Знову збийте до одержання маси однорідної консистенції.

2

Борошно просійте через дрібне сито. Порціями додайте в яєчно-молочну суміш, безперервно перемішуючи вінчиком, щоб не було грудочок. Воду доведіть до кипіння.

3

Відразу ж потроху додавайте киплячу воду в приготовлену раніше масу, постійно помішуючи вінчиком. Тісто для млинців має вийти рідким. Залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі.

4

Приготуйте м'ясну начинку для млинців. Цибулину очистіть і дрібно наріжте. У сковороді нагрійте олію. Помішуючи, злегка підрум'яньте на ньому цибулю.

5

Додайте м'ясний фарш. Помішуючи, смажте на середньому вогні до готовності (близько 10 хвилин). Посоліть і поперчіть до смаку. Зніміть м'ясну начинку з вогню і дайте охолонути.

6

З тіста, що вийшло, зробіть тонкі млинці, періодично змащуючи сковороду рослинним маслом. Потім на кожен викладіть м'ясну начинку та загорніть конвертиком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.