Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 745.2
Складові
Приготуйте тісто для лінивих млинців. Яйця збийте вінчиком із сіллю та цукром. Влийте холодне молоко та олію. Знову збийте до одержання маси однорідної консистенції.
Борошно просійте через дрібне сито. Порціями додайте в яєчно-молочну суміш, безперервно перемішуючи вінчиком, щоб не було грудочок. Воду доведіть до кипіння.
Відразу ж потроху додавайте киплячу воду в приготовлену раніше масу, постійно помішуючи вінчиком. Тісто для млинців має вийти рідким. Залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі.
Приготуйте м'ясну начинку для млинців. Цибулину очистіть і дрібно наріжте. У сковороді нагрійте олію. Помішуючи, злегка підрум'яньте на ньому цибулю.
Додайте м'ясний фарш. Помішуючи, смажте на середньому вогні до готовності (близько 10 хвилин). Посоліть і поперчіть до смаку. Зніміть м'ясну начинку з вогню і дайте охолонути.
З тіста, що вийшло, зробіть тонкі млинці, періодично змащуючи сковороду рослинним маслом. Потім на кожен викладіть м'ясну начинку та загорніть конвертиком.