Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 405.1
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7596df5.jpg)
Приготуйте тісто млинців для торта. Вершкове масло наріжте маленькими кубиками і помістіть в ковшик. Розтопіть на слабкому вогні і дайте трохи охолонути.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7138e66.jpg)
Яйця збийте з цукром і сіллю віночком. Влийте 100 мл молока. Збийте ще раз. Додайте просіяне борошно і перемішайте. Розведіть тісто млинців молоком, що залишилося, помішуючи віночком, щоб не було грудочок. Влийте олію і перемішайте. Залишіть тісто на 30 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b4a83dc1.jpg)
З тіста випікайте тонкі млинці на сковороді, щоразу змащуючи її рослинним маслом. Готові складайте стопкою на тарілку. Повинно вийти близько 15 млинців.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b97e64f5.jpg)
Приготуйте заварний крем для торта. Яйця збийте міксером із звичайним і ванільним цукром. Додайте просіяне борошно і дуже ретельно перемішайте віночком.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b817b016.jpg)
Постійно помішуючи віночком, розведіть яєчну масу молоком. Поставте на дуже слабкий вогонь. Постійно помішуючи віночком, варіть крем до загусання. Дайте повністю охолонути.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b30ea6ce.jpg)
Промажте млинці заварним кремом і складіть їх стопкою на тарілку. Приберіть у холодильник на 2 години. Перед подачею млинцевий торт можна прикрасити свіжими ягодами.