Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 556.8
Складові
1
Відкиньте квасолю на друшляк і промийте холодною водою. Обсушіть. Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Обсмажте в олії із сіллю, 7–8 хв.
2
Дрібно наріжте очищений часник, кінзу разом із корінцями та горіхи. Покладіть у склянку занурювального блендера, трохи посоліть, поперчіть і збийте в однорідну пасту.
3
Додайте смажену цибулю і знову збийте. Змішайте пасту із блендера з квасолею. Можна залишити так або повністю збити блендером у пюре, або частково – щоб залишалися шматочки квасолі.
4
Розтопіть вершкове масло на слабкому вогні, покладіть лобіо і прогрійте. Подавайте гарячим.