Порції 20
- Кількість на порцію
- Калорії 101.7
Складові
Підготуйте усі інгредієнти за списком. Крабові палички розпакуйте. Відміряйте потрібну кількість сметани та сиру. Кріп промийте, обсушіть паперовим рушником.
Крабові палички натріть на великій тертці. Сир – на дрібній. З кропу обірвіть листочки і дуже дрібно їх наріжте. З'єднайте інгредієнти в глибокій ємності, додайте сметану і перемішайте.
Додайте просіяне через сито борошно, яйце, сіль до смаку і ще раз ретельно перемішайте. Повинно вийти густе однорідне тісто. Відставте його поки що убік.
На сковороді розігрійте олію. Ложкою формуйте однакові довгасті оладки. Смажте на повільному вогні із двох сторін до золотистого кольору (приблизно по 5 хвилин із кожної сторони).
Приготуйте сирний соус. Вершкове масло розтопіть в сотейнику на невеликому вогні. Додайте борошно і готуйте, постійно помішуючи. Тонким струмком влийте молоко, продовжуючи збивати. Маса має трохи загуснути. Додайте тертий сир і нагрівайте, поки сир повністю не розплавиться. Зніміть із вогню. Соус готовий.
Оладки з крабових паличок подавайте гарячими з сирним соусом та улюбленими напоями. Прикрасьте будь-якою зеленню. Можна приготувати на гарнір картопляне пюре чи рис.