Свинячі відбивні в яйці

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 813.5

Складові

1

Дуже гострим ножем розріжте шматок свинини поперек волокон на 4 рівні шматки. Злегка відбийте їх між 2 аркушами пергаменту за допомогою качалки, молотка або просто кулаком. Посоліть м'ясо з обох боків, поперчіть і дайте полежати під пергаментом 10-15 хв.

2

Збийте яйця з парою дрібок солі до однорідності. Окремо змішайте манку з крохмалем та куркумою, з'єднайте з яйцями і дайте постояти 10-15 хв.

3

Розігрійте духовку до 100 °С. Застеліть деко пергаментом, на якому лежало м'ясо і поставте в центр духовки. У великій сковороді на середньому вогні розігрійте олію.

4

Насипте борошно у глибоку тарілку. Занурюйте шматок свинини спочатку в борошно і обвалюйте з усіх боків. Струшуйте зайве. Потім занурюйте в яйце так щоб яєчна суміш також покрила відбивну з усіх боків.

5

Смажте м'ясо в сковороді на середньому вогні по одному шматку за раз, по 2-2,5 хв. з кожного боку. Обсмажені шматки кладіть на деко у духовку. Коли все м'ясо буде готове, дайте йому постояти в духовці ще 4-5 хв, після чого подавайте з соусом барбекю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.