Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 558.3
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b9cd066c.jpg)
Розігрійте духовку до 200 °С. Приготуйте локшину собу згідно з інструкцією на упаковці, злийте воду.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b8be3843.jpg)
Часник дрібно наріжте, натріть імбир на тертці. Розігрійте кунжутну олію на сковороді. Покладіть імбир, часник та готуйте до появи аромату, 2 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bcf1e9c1.jpg)
Додайте вершки, соєвий соус і доведіть до кипіння, приправте сіллю та перцем до смаку.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd98d068.jpg)
Цибулю подрібніть, болгарський перець наріжте невеликими шматочками. Індичку наріжте тонкими смужками.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd79d376.jpg)
Форму для запікання посипте половиною панірувальних сухарів, викладіть локшину, індичку, болгарський перець, арахіс, зелену цибулю, залийте соусом і посипте сухарями, що залишилися.
Запікайте в розігрітій духовці, поки скоринка не стане золотистою, близько 15 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7579909.jpg)
Кінзу наріжте, подавайте страву з кінзою та часточкою лайма.