Овочеве рагу з рисом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 447.7

Складові

1

Підготувати всі інгредієнти для овочевий рагу з рисом. Овочі (цибуля, помідори, порей, морква, цукіні та селера), а також гриби очистити, вимити та нарізати маленькими кубиками або скибочками.

2

Бекон для рагу нарізати шматочками. У сотейнику розігріти масло і обсмажити на ньому бекон, 3 хв. Додати цибулю, часник, селера, цибулю-порей, моркву та цукіні. Готувати 5-6 хв.

3

Покласти помідори. Влити 0,5 л гарячої води, приправити сіллю та перцем. Готувати 10 хв. Додати горошок, гриби та рис. Перемішати та готувати овочеве рагу 5-6 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.