Паштет з печінки з морквою та цибулею

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 194.5

Складові

1

Зріжте жир і сполучну тканину печінки і викиньте. Можна замочити печінку в молоці приблизно на годину, щоб вона стала м'якшою за смаком. Поріжте печінку на шматочки. Моркву натріть на тертці, дрібно поріжте цибулю.

2

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому чи сильному вогні. Додайте моркву та цибулю, обсмажуйте близько 5 хвилин.

3

Додайте курячу печінку і готуйте ще 10 хвилин, поки вона не стане м'якою. Додайте кріп, сіль та перець. Добре перемішайте, вимкніть вогонь і дайте трохи охолонути.

4

Помістіть в блендер печінку, додайте вершкове масло, збивайте до однорідної маси.

5

Перекладіть у миску, накрийте кришкою та поставте в холодильник приблизно на 2 години. Подавайте на крекерах чи французькому хлібі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.