Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 810.6
Складові
Розігрійте духовку до 220 °С. Підготуйте вирізку, видаливши всі плівки. Натріть м'ясо з усіх боків сіллю та перцем. Печериці (можна тільки капелюшки) наріжте середніми скибочками.
М'ясо з усіх боків обсмажте з олією до насичено-рум'яної скоринки.
Зніміть сковороду із вогню. Не мийте! М'ясо загорніть у фольгу. Покладіть ростбіф на решітку та встановіть її в центр розігрітої духовки.
За цей час у сковороді обсмажте гриби до золотистого кольору. Вийміть їх. Влийте в сковороду вершки, змішані із гірчицею. Готуйте, помішуючи, до загущення та однорідності, 3-4 хв. Посоліть і поперчіть. Зніміть з вогню і одразу додайте вершкове масло. Енергійно перемішайте, щоб масло розійшлося і соус став гладким.
Ростбіф наріжте красивими тонкими скибочками. Кожен згорніть довільно. По порційних тарілках розкладіть гриби внахлест, на них ростбіф і додайте соус. Подавайте, посипавши дрібно нарізаною зеленню.