Ростбіф з грибами та гірчичним соусом

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 810.6

Складові

Для соусу:
1

Розігрійте духовку до 220 °С. Підготуйте вирізку, видаливши всі плівки. Натріть м'ясо з усіх боків сіллю та перцем. Печериці (можна тільки капелюшки) наріжте середніми скибочками.

2

М'ясо з усіх боків обсмажте з олією до насичено-рум'яної скоринки.

3

Зніміть сковороду із вогню. Не мийте! М'ясо загорніть у фольгу. Покладіть ростбіф на решітку та встановіть її в центр розігрітої духовки.

4

Відразу ж зменшіть температуру до 160 ° С і запікайте ростбіф приблизно 30 хв. або до бажаного ступеня прожарювання. Перевірте рівень готовності. Як тільки м'ясо буде готове, вийміть із духовки і, не знімаючи фольги, залиште на 20-30 хв.

5

За цей час у сковороді обсмажте гриби до золотистого кольору. Вийміть їх. Влийте в сковороду вершки, змішані із гірчицею. Готуйте, помішуючи, до загущення та однорідності, 3-4 хв. Посоліть і поперчіть. Зніміть з вогню і одразу додайте вершкове масло. Енергійно перемішайте, щоб масло розійшлося і соус став гладким.

6

Ростбіф наріжте красивими тонкими скибочками. Кожен згорніть довільно. По порційних тарілках розкладіть гриби внахлест, на них ростбіф і додайте соус. Подавайте, посипавши дрібно нарізаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.