Салат зі швидко засолених огірків

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 65.8

Складові

1

У ступці трохи розітріть насіння фенхелю/кропу, якщо використовуєте. Відріжте стебла кропу і наріжте їх тоненькими кільцями. Змішайте з насінням, сіллю та цукром.

2

Огірки розріжте вздовж навпіл, потім упоперек досить великими шматочками.

3

Змішайте огірки з сіллю-цукром-насінням-кільцями кропу. Залишіть на 15 хв. За цей час кілька разів перемішайте.

4

Дрібно наріжте листочки кропу. Відкиньте огірки на сито і струсіть рідину. Спробуйте – якщо вийшло дуже солоно, промийте огірки крижаною водою та знову обсушіть.

5

Змішайте огірки з рубаним кропом, збризніть лимонним соком і полийте олією. Відразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.