Салат з шинкою та омлетом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 253.5

Складові

1

Збийте яйця з дрібкою солі і 2 ст. л. холодної води до однорідності. Розігрійте сковороду діаметром 22-24 см із вершковим маслом, влийте яєчну масу і посмажте омлет.

2

Готовий омлет викладіть на дошку і трохи остудіть, наріжте тонкими смужками середньої довжини. Такими ж смужками наріжте шинку.

3

Нарвіть листя салату руками на середні шматки. Помідори черрі розріжте вздовж навпіл, видаляючи місце, куди прикріплюється плодоніжка. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, заправте олією, сіллю та перцем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.