Салат «Ніжність» з куркою, чорносливом та волоськими горіхами

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 300.9

Складові

1

Почніть приготування салату «Ніжність» з куркою, чорносливом та горіхами з підготовки всіх інгредієнтів за списком. Куряче філе заздалегідь відваріть у підсоленій воді до готовності (займе близько 30 хвилин). Остудіть.

2

Яйця також варіть близько 7 хвилин, потім залийте холодною водою. Остудіть і очистіть від шкаралупи. Свіжий огірок промийте у проточній воді та обсушіть.

3

Чорнослив розпарити. Для цього викладіть його в чашку і залийте гарячою водою. Залишіть на 5 хвилин. Потім воду злийте та промийте сухофрукти холодною водою. Чорнослив наріжте невеликими кубиками.

4

Волоські горіхи викладіть на розігріту сковороду і трохи підсушіть. Має з'явитися характерний аромат. Потім подрібніть їх у ступці або наріжте ножем.

5

Салат викладайте шарами. Ви можете використовувати спеціальне кільце. Першим шаром розкладіть куряче філе та утрамбуйте його ложкою. Змастіть невеликою кількістю майонезу.

6

Потім другим шаром розподіліть на курку нарізаний чорнослив, а на нього нарізаний кубиками огірок, волоські горіхи. Усі шари змащуйте тонким шаром майонезу.

7

Останній шар – терті на тертці яйця. Кільце приберіть. Салат заберіть на 2-3 години в холодильник. Перед подачею прикрасьте зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.