Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 300.9
Складові
Почніть приготування салату «Ніжність» з куркою, чорносливом та горіхами з підготовки всіх інгредієнтів за списком. Куряче філе заздалегідь відваріть у підсоленій воді до готовності (займе близько 30 хвилин). Остудіть.
Яйця також варіть близько 7 хвилин, потім залийте холодною водою. Остудіть і очистіть від шкаралупи. Свіжий огірок промийте у проточній воді та обсушіть.
Чорнослив розпарити. Для цього викладіть його в чашку і залийте гарячою водою. Залишіть на 5 хвилин. Потім воду злийте та промийте сухофрукти холодною водою. Чорнослив наріжте невеликими кубиками.
Волоські горіхи викладіть на розігріту сковороду і трохи підсушіть. Має з'явитися характерний аромат. Потім подрібніть їх у ступці або наріжте ножем.
Салат викладайте шарами. Ви можете використовувати спеціальне кільце. Першим шаром розкладіть куряче філе та утрамбуйте його ложкою. Змастіть невеликою кількістю майонезу.
Потім другим шаром розподіліть на курку нарізаний чорнослив, а на нього нарізаний кубиками огірок, волоські горіхи. Усі шари змащуйте тонким шаром майонезу.
Останній шар – терті на тертці яйця. Кільце приберіть. Салат заберіть на 2-3 години в холодильник. Перед подачею прикрасьте зеленню.