Салат з помідорів та полуниці з базиліковою заправкою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 164.6

Складові

1

Для заправки з'єднайте в чаші блендера нарізаний базилік, сік і цедру лимона, 2 ягоди полуниці і оливкову олію. Додайте сіль та перець, збийте до однорідності.

2

Наріжте рожеві помідори великими шматочками, розріжте черрі навпіл (а сливки на 4 частини).

3

У полуниці видаліть плодоніжки, ягоди розріжте вздовж навпіл чи на четвертинки, залежно від розміру.

4

З'єднайте помідори та полуницю, полийте заправкою і одразу подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.