Рулети із сібасу з креветками

Харчова цінність

Порції 6

Складові

1

Перевірте, чи не залишилося на шкірі риби луски. Натріть рибу сіллю, перцем та оливковою олією і дайте трохи полежати.

2

Очистіть креветки від панцирів, надріжте спинку по центру, видаліть чорну кишкову вену. Приблизно третину креветок наріжте поперек невеликими шматочками.

3

Решту креветок порубайте, покладіть в чашу блендера. Додайте очищений подрібнений часник, листочки чебрецю та білки. Збийте у однорідну пасту.

4

Перекладіть пасту з креветок у миску, додайте нарізані креветки, сіль і перець. Ретельно перемішайте.

5

Викладіть креветкову пасту на кожне філе сибаса та поверніть рулетом. Закріпіть зубочисткою, якщо рулет погано тримається. Покладіть рулети в змащений маслом піддон пароварки. Якщо у вас залишилася креветкова маса, викладіть її поверх рулетів гіркою.

6

Встановіть у пароварці решітку. Поставте рибу в пароварку на 12-17 хв, залежно від товщини філе. Подавайте рибу гарячою або охолодженою, з солодким соусом чилі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.