Рулетики з індички з чорносливом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 463.5

Складові

1

Розріжте кожен плід чорносливу навпіл. Замочіть чорнослив у суміші 1 ст. л. соусу барбекю та яблучного соку на 4–12 год.

2

Наріжте грудку індички поперек волокон на 12 скибок товщиною 1,5-2 см і злегка відбийте долонею. Посоліть і поперчіть з усіх боків.

3

Обсушіть індичку паперовими рушниками. На один кінець кожного шматка викладіть по 2 половинки чорносливу, акуратно поверніть у рулет, змастіть барбекю соусом.

4

Оберніть кожен рулет беконом, проткніть наскрізь шпажкою, щоб не розвалився.

5

Викладіть рулети на розігріту (але не дуже розпечену) сковороду-гриль, обсмажуйте з усіх боків, перевертаючи раз на 2 хв., 15 хв. Викладіть рулети на дошку, прикрийте фольгою та дайте м'ясу «відпочити» 10 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.