Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 463.5
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bed9ab78.jpg)
Розріжте кожен плід чорносливу навпіл. Замочіть чорнослив у суміші 1 ст. л. соусу барбекю та яблучного соку на 4–12 год.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bc4c6c4c.jpg)
Наріжте грудку індички поперек волокон на 12 скибок товщиною 1,5-2 см і злегка відбийте долонею. Посоліть і поперчіть з усіх боків.
Обсушіть індичку паперовими рушниками. На один кінець кожного шматка викладіть по 2 половинки чорносливу, акуратно поверніть у рулет, змастіть барбекю соусом.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b0302287.jpg)
Оберніть кожен рулет беконом, проткніть наскрізь шпажкою, щоб не розвалився.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/ba809903.jpg)
Викладіть рулети на розігріту (але не дуже розпечену) сковороду-гриль, обсмажуйте з усіх боків, перевертаючи раз на 2 хв., 15 хв. Викладіть рулети на дошку, прикрийте фольгою та дайте м'ясу «відпочити» 10 хв.