Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 384.2
Складові

Розігрійте духовку до 180 °С. Картоплю очистіть і наріжте тонкими кружечками, часник очистіть і подрібніть. Рибу наріжте невеликими шматочками.

У великій сковороді обсмажте часник у маслі, 1-2 хв. Додайте шпинат та перемішайте. Готуйте, доки шпинат не стане м'яким. Приправте сіллю та перцем. Злийте зайву рідину.


У форму для запікання викладіть третину картоплі. Зверху викладіть половину шпинату і налийте третину соусу бешамель. Додайте одну третину картоплі та викладіть рибу. Приправте сіллю та перцем. Викладіть шпинат, що залишився, і залийте 1/3 соусу бешамель. Зверху викладіть картоплю, що залишилася, і соус бешамель. Посипте сиром. Випікайте 1 год або поки картопля не стане м'якою.