Складові
Приготуйте сухарики для салату з ковбасою та кукурудзою. Для цього зріжте зі скибочок хліба кірку, м'якуш наріжте гострим ножем маленькими кубиками зі стороною не більше 1 см.
Нагрійте духовку до 170°C. Деко вистеліть папером для випікання. Викладіть підготовлений хліб та помістіть у духовку. Підсушуйте протягом 15 хвилин, періодично перевертаючи. Сухарики мають стати хрусткими.
Приготовлені сухарики зніміть з дека разом з папером і дайте охолонути. Кукурудзу відкиньте на сито або друшляк, потім промийте холодною кип'яченою водою.
Сиркопчену ковбасу наріжте на дошці маленькими кубиками і помістіть у велику миску. Додайте в неї сухі сухарики і консервовану кукурудзу.
Огірки та помідори для салату вимийте, обсушіть. У огірків зріжте кінчики, наріжте плоди маленькими кубиками. Помідори розріжте на половинки і видаліть плодоніжки. М'якуш наріжте маленькими кубиками.
Петрушку для салату вимийте, обсушіть і обірвіть листочки. Дрібно їх наріжте. Додайте в миску з ковбасою, кукурудзою та сухариками. У неї ж покладіть огірки та помідори. Інгредієнти салату посоліть, поперчіть та перемішайте з майонезом.