Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 220.9
Складові
1
Заздалегідь приготуйте заправку: дрібно наріжте зелену цибулю. Роздавіть, очистіть і дрібно наріжте часник.
2
Складіть часник, зелену цибулю і зіру в каструльку, додайте сіль і перець, влийте олію. Поставте каструльку на невеликий вогонь і потоміть, помішуючи, 3 хв.
3
Потім перекладіть суміш із каструльки в склянку блендера, трохи остудіть і збийте до однорідності. Повністю остудіть.
4
Помідори наріжте скибочками зручними для їжі і розкладіть по тарілках. Полийте помідори зеленою заправкою та посипте насінням. За бажанням ще трохи посоліть і поперчіть.