Салат з помідорів та маринованого солодкого перцю

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 205.7

Складові

Для маринованого перцю:
1

Для маринованого перцю солодкі перці та цибулю очистіть і тонко наріжте. Очистіть часник та імбир, наріжте тонкими кружечками. Змішайте 300 мл води та оцет. Додайте імбир, часник, гвоздику, сіль та цукор.

2

Закип'ятіть суміш, цукор та сіль повинні розчинитись. Залийте цибулю та солодкий перець маринадом, перемішайте, залиште на 5 хв. Потім додайте жменю льоду та залиште на 1 год.

3

Відкладіть 2 ст. л. маринаду, відкиньте солодкий перець і цибулю на друшляк, обсушіть. Видаліть гвоздику, виловіть імбир та часник, дрібно наріжте, змішайте з відкладеним маринадом, додайте олію – це заправка.

4

Наріжте шматочками помідори, зелень подрібніть. Змішайте помідори, зелень, маринований солодкий перець і цибулю із заправкою. Відразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.