Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 205.7
Складові
Для маринованого перцю:
1
Для маринованого перцю солодкі перці та цибулю очистіть і тонко наріжте. Очистіть часник та імбир, наріжте тонкими кружечками. Змішайте 300 мл води та оцет. Додайте імбир, часник, гвоздику, сіль та цукор.
2
3
Відкладіть 2 ст. л. маринаду, відкиньте солодкий перець і цибулю на друшляк, обсушіть. Видаліть гвоздику, виловіть імбир та часник, дрібно наріжте, змішайте з відкладеним маринадом, додайте олію – це заправка.
4
Наріжте шматочками помідори, зелень подрібніть. Змішайте помідори, зелень, маринований солодкий перець і цибулю із заправкою. Відразу ж подавайте.