Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 285.8
Складові
Огірок ретельно вимийте під прохолодною проточною водою, обсушіть паперовим рушником, а потім, не очищаючи, наріжте тонкими слайсами. Це можна зробити за допомогою овочевого ножа.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b348e370.jpg)
Листя салату ретельно промийте, щоб не було землі. Нарвіть їх руками або дрібно наріжте. Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками.
Плавлений сир приберіть у морозилку на 20 хвилин, щоб він трохи застиг. Після цього натріть на великій тертці. Зубчик часнику очистіть, а потім пропустіть через прес.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b14ef7ee.jpg)
У невеликій мисці з'єднайте тертий сир, пропущений через прес часник, олію, приправте сіллю і чорним перцем до смаку, перемішайте.
Насіння підсушіть на сухій сковороді. Потім остудіть. У глибокому салатнику з'єднайте нарізаний слайсами огірок, салатне листя, червону цибулю та насіння.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b1cafd27.jpg)
Салат полийте підготовленою заправкою та акуратно перемішайте. Приберіть на 20 хвилин у холодильник, щоб він настоявся та охолодився. А потім подавайте на стіл.
Альбіна
Дуже хочу виграти