Салат з огірком та плавленим сиром

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 285.8

Складові

1

Огірок ретельно вимийте під прохолодною проточною водою, обсушіть паперовим рушником, а потім, не очищаючи, наріжте тонкими слайсами. Це можна зробити за допомогою овочевого ножа.

2

Листя салату ретельно промийте, щоб не було землі. Нарвіть їх руками або дрібно наріжте. Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте дрібними кубиками.

3

Плавлений сир приберіть у морозилку на 20 хвилин, щоб він трохи застиг. Після цього натріть на великій тертці. Зубчик часнику очистіть, а потім пропустіть через прес.

4

У невеликій мисці з'єднайте тертий сир, пропущений через прес часник, олію, приправте сіллю і чорним перцем до смаку, перемішайте.

5

Насіння підсушіть на сухій сковороді. Потім остудіть. У глибокому салатнику з'єднайте нарізаний слайсами огірок, салатне листя, червону цибулю та насіння.

6

Салат полийте підготовленою заправкою та акуратно перемішайте. Приберіть на 20 хвилин у холодильник, щоб він настоявся та охолодився. А потім подавайте на стіл.

One thought on “Салат з огірком та плавленим сиром

  1. Альбіна

    Дуже хочу виграти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.