Шашлик зі свинини з винним оцтом

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 447.5

Складові

1

Наріжте свинину горизонтально на пласти завтовшки 3-4 см. Потім кожен пласт наріжте в довжину смугами шириною 3 см. І нарешті, кожну смугу впоперек - шматки завдовжки 3-4 см.

2

Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями, складіть у миску. Посипте сіллю та перцем. Полийте оцтом, почавіть руками. Додайте м'ясо до цибулі та ретельно перемішайте. Затягніть плівкою і маринуйте не довше 1,5-2 год.

3

Розпаліть вугілля в мангалі - вони повинні добре прогоріти. Обтрушіть м'ясо від маринаду і нанизайте шматки на шампури вздовж якомога щільніше. Смажте шашлик на вугіллі, часто перевертаючи, приблизно 20 хв. Перед подачею дайте м'ясу відпочити на шампурах 5-7 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.